Etiket Sonuçları: MEB

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Telafide Bende Varım" etkinlik planları yayınlandı. Telafi eğitimi planları tüm kademeleri içerecek şekilde ve çocuklar,veliler ve öğretmenler için ayrı ayrı hazırlanmıştır.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN TELEFİ EĞİTİMİ PLANLARI" TIKLAYINIZ.

"ÖĞRETMENLERİMİZ İÇİN TELAFİ EĞİTİMİ PLANLARI" TIKLAYINIZ.

"VELİLERİMİZ İÇİN TELAFİ EĞİTİMİ PLANLARI" İÇİN TIKLAYINIZ.

"ÖZEL ÇOCUKLARIMIZ İÇİN TELAFİ EĞİTİMİ PLANLARI " İÇİN TIKLAYINIZ.

Nis

Okulumuz öğrencileri Benimle Oynar Mısın? eTwinning projesi kapsamında uzaktan eğitim devam ederken bu hafta geri dönüşüm malzemelerinden kendi oyunlarını yapıp oynadılar.

Ock

Okulumuzda güvenli internet farkındalığını oluşturmak için çeşitli broşürler kullanıyoruz.

Ock

Nasayüs Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Atölyem Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Haklarımı Öğreniyorum Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Fantastic School Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Akıl Küpü Çocuklar Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.