Keyifli Atölyem Projesi

Keyifli Atölyem Projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Keyifli Okul Atölyem projesi 2023 Eğitim Vizyonu amaçlarına paralel yürütülecektir.Projemiz 2019 Eylül ayı itibariyle başlayıp 2020 Ocak ayında bitirilecektir.Projemiz 6 atölye çalışması
ve her atölyede 3 faaliyet olacak şekilde
yapılacak 15 kadar web2 aracı tanıtılacaktır.Drama,müzik,stem,yaratıcı yazma,çocuk oyunları,akıl zeka oyunları,kodlama mozaik ,sanat gibi bir çok başlık altında faaliyetler yapılacaktır.
Projemiz:
Öğrenci̇leri̇n Sosyal, Kültürel ve Sporti̇f Etki̇nli̇kleri̇ İzlemek,çağın ve geleceğin becerileriyle donanmış ve bu donanımı insanlık hayrına sarf edebilen,bilime sevdalı, kültüre meraklı ve duyarlı, nitelikli, ahlaklı bireyler yetiştirme amaçlarını taşımaktadır.

Projemiz öğrencilerimizin ilgi,beceri ve yeteneklerini ortaya çıkaracak, eski ve yeni yaklaşımlar harmanlanarak kültürlerini tanıtacak gerekli olan teknolojik donanımlara sahip olmasını sağlayacaktır.

Projemizin aktiviteleri tüm ortaklarla birlikte yürütülecek şekilde grup dinamizmi barındırmaktadır.Yaklaşık 36 faaliyet 36 hafta içerisinde tamamlanacak şekilde planlanmıştır.Ortaklarımızla sürekli işbirliği gerektiren büyük bir grup içerisinde bireysel yetkinlikleri de ön plana çıkaracak şekilde atölyeler planlanmıştır.

Projemizin çıktıları 2023 vizyonu kapsamında yenilikci yaklaşımların okul öğretmen öğrenci veli üzerinde ki etkilerini değerlendirmek üzere gerekli yerlerle paylaşılacaktır.Projemiz takip edilmesi açısından tüm platformlarda herkese açık bir şekilde yürütülecektir.

17-11-201917-11-201917-11-201917-11-201917-11-2019

Yayın: 17.11.2019 - Güncelleme: 13.02.2023 11:20 - Görüntülenme: 318