Halıcı Cumhuriyet İlkokulu

LADİK MAH.YEŞİLTEPE CAD.NO2
Geleceğimiz, bizimle değerli...
Misyon
Halıcı Cumhuriyet İlkokulu olarak gayemiz; millî ve manevî değerleri benimseyen, tarihi ve toprağı ile bütünleşmiş, bugünü dünden, yarını bugünden güzel kılan, geleceği sahiplenen, ahlâklı, sevgi dolu, barışçı, özgüven ve kişilik sahibi, insana saygılı, temsil yeteneği olan öğrencileri yetiştirmektir. Öğrenmeyi öğretmek, kâbiliyetleri keşfedip yönlendirmek, toplumun her kesimini kucaklamak, toplam kalite anlayışı, modern donanım ve uluslararası bilgi birikimiyle geleceğin büyüklerini yetiştirmek için varız. Velisi ile bütünleşmiş, katılımcı, birlikte yöneten, değişimi yakalamış, öğretmenine kendini daha iyi yetiştirme ve ilerleme imkanı sağlayan, bütün çalışanları ile sıcak bir aile ortamı oluşturan bir anlayışın sahibiyiz. Ülkümüz yükselmek; eğitim ve öğretimde, mükemmele ulaşarak en önde olmaktır.
Başarılar
2009-2010 Eğitim Öğretim yılı 5. sınıflar satranç müsabakası ilçe birincisi. 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı Ladik Belediyesi Bahar Şenlikleri Kızlar Voleybol Turnuvası 2. si. 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı 27 Aralık Atatürk Kır Koşusu İlçe 2.si. 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı Yıldız Erkekler Futbol Müsabakası İlçe 3.sü. Ladik Belediyesi Bahar Şenlikleri Futbol Turnuvası 1.si. Ladik Belediyesi Bahar Şenlikleri Erkek Voleybol Turnuvası 1.si 23 Nisan Etkinlikleri 4x100 Bayrak Koşusu 1.si Ladik Belediyesi 2004-2005 Eğitim-Öğretim yılı Ladik Futbl Turnuvası 2.si. Ladik Belediyesi 2007 Bahar Şenlikleri Futbol Turnuvası 2.si. 2011-2012 Sarayönü İlçe.M.E.M Bahar Şenlikleri Futbol 3.sü
09:00-14.45
Servisler ile Konya´ya ulaşım sağlanmaktadır.
İl Merkezine uzaklığı 35 km İlçe Merkezine uzaklığı 10 km
Sportif Etkinlikler
Okulumuz öğrencileri her yıl Geleneksel Çocuk Oyunlarında çeşitli dereceler alarak okulumuzu temsil etmektedirler.
Proje Çalışmaları
1. 14 adet E -Twinning Projesi 2. Beslenme Dostu Okul Projesi 3.Okul Bizim Evimiz Sayemizde Tertemiz 4.Geçmişten Geleceğe İz Bırakanlar 5.Değerlerime Sahip Çıkıyorum
Diğer Hususlar
Okulumuzda planlı olarak öğrencilerimiz Mental Gelişim Atölyesini ,Z-Kütüphanemizi ve Tasarım Atölyemizi kullanmaktadırlar.