KONYA / SARAYÖNÜ - Halıcı Cumhuriyet İlkokulu

My Lesson Democratic Participation Projesi

My lesson democratic participation projesi resimlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Proje hakkında

The theme of eTwinning in 2019 is tem Democratic Participation .Democratic participation is to be tolerant of different views, to know the rights and responsibilities of citizenship, to vote in elections, to express the idea. Etwinning portal includes democratic participation. In order for our students to be honest, helpful, respectful to others' rights, be tolerant, have critical thinking, express themselves freely, and fulfill their responsibilities, teachers should create sustainable democratic environments.
eTwinning faaliyetinin 2019 yılı teması "Demokratik Katılım" olarak belirlenmiştir. Demokratik katılım farklı görüşlere karşı hoşgörülü olmak, ,vatandaşlık hak ve sorumluluklarını bilmek ,seçimlerde oy vermek,fikrini ifade etmektir. Etwinning portalı demokratik katılımı içerir.Öğrencilerimizin de dürüst,yardımsever,başkalarının haklarına saygılı,hoşgörülü,olması,eleştirel düşünceye sahip olması,kendilerini özgürce ifade etmesi ,sorumluluklarını yerine getirmesi için biz öğretmenlerin de sürdürülebilir demokratik ortamlar oluşturması gerekir.

HEDEFLER

Critical thinking skills, Communication skill, Ability to use information technologies, Research skills, Problem solving skills, Entrepreneurship skills, Ability to use language correctly, Beautiful and effective, Ability to classify, Planning skill, Self-control, Quick decision making, Adaptation ability, Ability to take risk, ability to protect the right, sharing tasks, self-criticism, the ability to associate, to develop multi-faceted thinking skills are determined.
Öğrencilerde ;Eleştirel düşünme becerisi, İletişim becerisi,Bilgi teknolojilerini kullanma becerisi,Araştırma becerisi,Problem çözme becerisi,girişimcilik becerisi,Dili doğru, güzel ve etkili kullanma becerisi,Sınıflandırma becerisi,Planlama becerisi,Kendini kontrol etme,Çabuk karar verme,Uyarlama becerisi, Risk alma becerisi,Hakkını koruma becerisi,Görev paylaşımı yapma,Özeleştiri yapma,İlişkilendirme becerisi,Çok yönlü düşünme becerilerini geliştirmek olarak belirlenmiştir.

BEKLENEN SONUÇLAR

To contribute to all development areas of the students, the democratic participation of teachers in the classroom at the time between the lessons and the lessons, the implementation of the decisions taken in the class and the dissemination of these activities are among the expected important results.
There will be significant achievements in communication, cooperation, project development, sharing of project experiences and interaction between teachers and students who are in cooperation with the project.

Öğrencilerin bütün gelişim alanlarına katkı sağlamak,öğretmenlerin demokratik katılımı sınıf içerisindeki geçirilen zamanda derslerde ve ders aralarında, sınıfla ilgili alınan kararlarda uygulaması ve bu etkinliklerin yaygınlaştırılması, beklenen önemli sonuçlar arasında yer almaktadır.

29-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-201918-11-2019

Yayın: 18.11.2019 - Güncelleme: 13.02.2023 11:20 - Görüntülenme: 309