Mehmet TURAN - Okul Müdürü

1988 Yılı Konya ili Ilgın ilçesinde doğdu. İlk ve orta  öğrenimini Konya´da tamamladı. 2010 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği alanından mezun oldu. 2010 yılında Adıyaman ili Gerger ilçesinde öğretmenliğe başladı. 2013 yılında Erzurum ili Pasinler ilçesine tayin oldu. Burada öğretmenlik ve müdür yardımcılığı görevlerini yürüttü. 2015 yılında  Konya ili Cihanbeyli ilçesine tayin oldu. 2016 yılında Altınekin Dedeler İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak ataması yapıldı.

2019 yılı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (EKYS) Sonuçlarına göre Sarayönü Ladik Halıcı Cumhuriyet İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı. 30/09/2019 tarihinde okulumuzdaki görevine başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.